15.00
P17, P17 Kolmonen

Jyske YJ - P-Iirot 2   0 - 5

Tuuna TN

Laitilassa sunnuntaina pelatussa P17 Kolmosen ottelu Jyske YJ - P-Iirot 2 pelattiin komeassa auringonpaisteessa. Tuuli oli kova ja nurmikenttä vielä myöhäisen kevään johdosta aika muhkuraisessa kunnossa. Tuomareitakin oli löytynyt paikalle vain yksi. Joka tapauksessa IIrot2 haki Laitilasta mukaansa selkeän 0-5 vierasvoiton. Iirot2 jatkaa puhtaalla pelillä sarjakärjessä. 5 ottelun jälkeen kasassa on täydet 15 pistettä ja komea maaliero 19-2.

Ottelun avausmaalin iski 5.peliminuutilla Pontus Ravi, joka avasi samalla kauden maalitilinsä. 19.minuutilla Oki Toivola (Erikoishammaslääkäri Mika Toivola) vei Iirot jo 0-2 johtoon. Vielä ennen taukoa 31.peliminuutilla Jere Mattilakin pääsi avaamaan maalitilinsä ja näin toiselle puoliajalle siirryttiin selkeässä 0-3 tilanteessa.

Otto Alapeteri ja illan toisella maalillaan Oki Toivola kaunistelivat loppulukemat 0-5. Vierasjoukkueen maalilla Ilmari Niemi (Notra) ja Aleksi Savolainen (SS Truck Service) pitivät maalin puhtaana ja tuloksena kollektiivinen nollapeli. Herrasmiespelaajana tunnettu Arttu Pulliainen (R-Sarkon) onnistui hankkimaan tililleen varoituksen.

Pallo-Iirot2 purjehtii komeasti sarjakärjessä, tosin yhden ottelun enemmän pelannut FC Ulvila on noussut tasapisteisiin. Seuraavaksi P-Iirot2 kohtaa vieraskentällä FC Inter 4:sen ensi lauantaina 21.5. klo 16.15.

Tilastot
Jyske YJ

0 - 5

(0-3)
5'MaaliRavi Pontus
19'MaaliToivola Oki
31'MaaliMattila Jere
52'MaaliAlapeteri Otto