P17, P17 Kolmonen

FC Inter 4 - P-Iirot 2   1 - 9

Kupittaa 2 TN

Tuulisesta Turusta vierasvoitto ja Toivolalle hattutemppu

Pallo-Iirot B2 matkusti viikonlopun kunniaksi Turun Kupittaalle otteluun Inter4:sta vastaan. Lähtökohdat olivat selvät, sillä joukkueet löytyvät vastakkaisista päistä sarjataulukkoa. Pelkkiä voittoja ottanut Pallo-Iirot2 ottikin kuskin paikan ottelun ensimmäisestä minuutista lähtien. Ottelua oli pelattu alle kaksi minuuttia kun Iiroilla oli ollut jo kaksi laukausta kohti maalia, tolppa ja yli suuntautunut laukaus pilkun paikkeilta. Erinomaisen pelin pelannut maalivahti Veeti Makkonen piti torjunnoillaan Interin mukana pelissä niin hyvin kuin yhden miehen voimin joukkuetta voi pitää.

Oki Toivola (Erikoishammaslääkäri Mika Toivola) avasi maalihanat kymmenen minuutin kohdalla ja viimeisteli hattutemppunsa jo ennen puoliaikavihellystä. Aaro Levolan maalin myötä tauolle siirryttiin Iirojen 4-0 johdossa.

Toinen puoliaika ei ihmeitä tarjonnut, vaikka maaleja se tarjosi senkin edestä. Mico Heino (K-Supermarket Rosmariini, Pontus Ravi, Tomas Aalto ja Frans Aalto pääsivät täysosumien makuun jälkimmäisellä nelikymppisellä, Ravi itseasiassa kahdesti. Vastustajan Ahmed Musab teki myös yhden maalin hienolla viimeistelyllä.

Ottelun loppulukemat 1-9 kertovat ottelun kuvan. Lopputuloksen lisäksi positiivista ehdottomasti huomata, että jalat eivät selvästikään voi jäädä koppiin, mikäli pukukoppia ei ole edes tarjolla!