P17, P17 Kolmonen

P-Iirot 2 - PTU  9 - 0

Äijänsuo stadion TN

Kolmosen sarjakärki Iirot2 takoi murskalukemat tauluun

Aurinkoisena helatorstaina Pallo-Iirot2 vahvisti otettaan P17 Kolmosen sarjakärjessä murskaamalla PTU:n lukemin 9-0 (2-0). Otteluisäntänä toimi Linja-autoliikenne J.Salminen https://jsalminen.fi/

Avauskympillä Mico Heino (K-Supermarket Rosmariini) pelasi kolme kertaa peräkkäin oikeasta laidasta Oki Toivolan (Erikoishammaslääkäri Mika Toivola) läpi. Ensimmäisestä Toivola löysi Jere Schultzin (Rauma Interior) avopaikasta ja seuraavat kaksi yritystä Toivola tälläsi itse. Kaikki kolme tilannetta PTU-maalivahti pystyi venyttämään kulmapotkuiksi.

23.peliminuutilla Toivola heitti itselleen tikkarin linjan taakse ja syötti pilkun kohdalle Aaro Levolalle. Levolan varma sijoitus ja ottelun avausmaal 1-0. 36 minuutilla Arttu Pulliaisen (R-Sarkon) keskitys löysi Schultzin maalin edestä mutta pusku ei mennyt maaliin asti. 38.minuutilla Iiro-toppari Topi Rantanen jäi kulmapotkun jälkitilanteessa ylös ja sai pallon vasemmassa laidassa. Rantanen suoritti määrätietoisen kuljetuksen boksiin ja tinttasi pallon komeasti sivuverkkoon ja numeroissa 2-0 lähdettiin tauolle.

Toisella puoliajalla alkoi ilotulitus. 51.minuutilla tauolla kentälle tullut Onni Yrjälä (Kaihdin-Rauma) löysi Oki Toivolan vauhdista ja kärkkärisijoitus alakulmaan 3-0. Heti seuraavalla 52.minuutilla Toivola nappasi irtopallon 20 metristä ja vastustamaton kierrelaukaus takakulmaan muutti numeroiksi 4-0.

56. minuutilla Heino eteni ja keskitti pallon PTU-topparille mutta Aaro Levola kaivoi pallon pois ja laukoi saman tien kovaa lukemiksi jo 5-0.

Ja 58. minuutilla Toivola karkasi jälleen oikealta läpi, käänsi vasemmalle jalalleen ja nosti etuyläkulmaan lukemiksi 6-0 ja hattutemppuknalli päähän.

65. minuutilla myös Levola täräytti hattutempun täyteen Julius Tanhuanpään keskityksestä, Levolan sijoitus läheltä ylös maalin kattoon ja 7-0.

68.minuutilla syntymäpäiväsankari Sebastian Raukko asteli antamaan kulmapotkua ja ehkä hieman tuulenkin avittamana kulmapotku leijui suoraan maaliverkkoon ja tilanteeksi 8-0.

72. minuutilla Onni Yrjälä laukoi hyvästä maalipaikasta ylärimaan ja 79. minuutilla PTU:n Ilmari Mansikka ohitti jo Iiro-veskarin Aleksi Savolaisen (SS Truck Service) mutta Otto Ylönen pelasti varmalta näyttäneen maalin akrobaattisesti maaliviivalta. Tuloksena oli vain kulmapotku PTU:lle. Sen jälkitilanteesta 80 minuuttia täyttyi kun Iirot pääsi vastahyökkäykseen ja Tomas Aalto oli täysin yksin läpi ja sai omasta reboundista vieritettyä pallon sisään ja loppulukemiksi 9-0.

PTU:n pelihuumori hieman lopahti ennen kuin päätuomari Joel Kuusiston pilli lopetti ottelun.

Sarjakärkenä Pallo-Iirot2 jatkaa edelleen ja peliesitykset ovat vakuuttavia.

Seuraava kotiottelu joukkueella on 2.6. jolloin vastaan asettuu EuPa

Pallo-Iirot2 (4-3-3)

Ilmari Niemi mv (59.Aleksi Savolainen mv) - Otto Ylönen, Topi Rantanen, Antti Mynttinen, Arttu Pulliainen (64.Tomas Aalto) - Sebastian Raukko, Mico Heino (67.Ebu Bekir Sülük), Aaro Levola - Frans Aalto (40.Otto Alapeteri) , Jere Schultz (40.Onni Yrjälä), Oki Toivola (59.Julius Tanhuanpää)

Ottelun nälkäisimmäksi valittiin toinen hattutemppusankareista Aaro Levola

Tilastot

9 - 0

PTU
(2-0)
23'MaaliLevola Aaro
38'MaaliRantanen Topi
52'MaaliToivola Oki
53'MaaliToivola Oki
56'MaaliLevola Aaro
59'MaaliToivola Oki
65'MaaliLevola Aaro
68'MaaliRaukko Sebastian