20
TOU
18.30
Edustus, Miesten Kolmonen

VG-62 - P-Iirot   1 - 2

Karvetti TN

Miesten Edustus himmentämään Naantalin aurinkoa

Poissaolot:

Loukkaantuneena: Toivonen, Walden

Armeijassa: Silvennoinen


Sarjataulukossa ensimmäisenä keikkuvan Edustuksen matka vie tänä perjantaina Naantaliin sarjassa seitsemäntenä olevan VG-62:n vieraaksi. VG:n kausi on alkanut hieman mollivoittoisesti Naantalilaisten viiden pelin saldon ollessa 1-1-3. Pelit ovat kuitenkin olleet tasaisia, josta kertoo myös maalin verran miinuksella oleva maaliero, seitsemän tehdyn ja kahdeksan päästetyn maalin johdosta. VG-62:lla on alla 2-0 tappio FC Inter 2:sta vastaan, mutta sitkeä VG on ollut paha vastus raumalaisille.

Vierasjoukkue Iirot saapuu otteluun viiden ottelun jälkeen puhtaalla pelillä. Siinä missä Pallo-Iirot on päästänyt yhtä monta maalia kuin VG-62, tehtyjä maaleja on raumalaisilla 11 enemmän, yhteensä 18. Tehokkaan paluun kokoonpanoon tehnyt Arttu Virtanen on tehtaillut loukkaantumisen jälkeen pelaamissaan kahdessa ottelussa kaksi maalia, nousten näin Iirojen maalipörssin toiselle sijalle, seitsemän maalia iskeneen Elias Ahteen taakse.

Ennakossa Oskari Ohvo

Pallo-Iirot nousivat jälleen kahden maalin takaa voittoon, mutta mieluummin Ohvo karttaisi joutumasta samanlaiseen tilanteeseen tulevaisuudessa.

- Aivan todella tärkeää eikä ollut ensimmäinen kerta kun noustaan. Oli aivan loistava taistelu taas joukkueelta, mutta tietty toivotaan ettei ihan joka pelissä tarvitse nousta.

VG-62:sen riveistä löytyy paljon tuttuja vastustajia.

- Kuuma peli tulossa. Monta mulle tuttua pelaajaa siellä niin erityisen tärkeää on, että voitetaan VG. Luultavasti varmalla omalla pelillä tullaan hoitamaan peli kotiin.

Heikkoihin pelien avauksiin Ohvolla on yksinkertainen korjaus.

- Kyllä ratkaisu täytyy olla, että keskitytään ihan pelin alusta lähtien. Ehkä semmoinen pari kaksinkamppailua täytyy voittaa siihen alkuun niin saadaan oma peli heti rullaamaan.

Turunseudulla pelaaminen sytyttää.

- Ainakin toivotaan. Naantalin aurinko on se, siellä on aurinkoista aina. Kyllä se on niin lähellä Turkua, siellä aina meikäläinen syttyy.

Vottojen tiellä pysymiseen on helppo kaava.

- Meidän pitää tehdä maalit, olla vahva erikoistilanteissa ja pitää vastustaja pois maalipaikoilta.

VG-62 - Pallo-Iirot 20.5. klo. 18.30 Naantalissa, Karvetti TN

Tilastot
VG-62

1 - 2

(1-0)
37'MaaliLeppiniemi Antti
60'MaaliSchultz Otto
88'MaaliAhde Elias

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista