16
SYY
19.00
Edustus, Miesten Kolmonen

P-Iirot - Peimari UTD  6 - 0

Äijänsuo stadion TN

Opiskelijat valtaavat Äijänsuon

Poissaolot:

Loukkaantuneena: Markus Babb, Walden

Kipeänä: Ketola


Perjantai-illan ratoksi Miesten Edustusjoukkue saa vastaansa Peimari UTD:n. Raumalaiset ovat varmistaneet lohkovoiton ja paikan nousukarsinnassa.

Peimari UTD on onnistunut hankkimaan hyviä palasia joukkueeseensa kauden edetessä. Pelaajien liittyessä mukaan, myös Peimarin peli-ilme on muuttunut parempaan suuntaan. Ensimmäisellä kierroksella Peimari onnistui voittamaan vain yhden ottelun, kun taas nyt toisella kierroksella voittoja on kertynyt jo viisi, eikä joukkue ole jäänyt pisteittä kertaakaan. Peimarin maalipörssin kärkeen on kiilannut Pedro Cascalhais Diniz, joka on onnistunut maalinteossa seitsemään peliin 12 kertaa, mikä oikeuttaa koko Läntisen maalipörssin sijalle 14. Ensimmäisen kierroksen ottelu päättyi Pallo-Iirojen 0-6 voittoon, mutta Peimari toivoo uusien maalinsylkijöiden avustuksella rikkovansa raumalaisten kuparisen.

Pallo-Iiroilla on takana paluu voittokantaan ÅIFK:n kustannuksella, kun turkulaiset kaatuivat 0-3 lukemin. Voitolla Iirot varmisti Läntisen A-lohkon lohkovoiton ja ottaa täten vähintään osaa nousukarsintaan. Seuraavaksi joukkue lähteekin tavoittelemaan suoraa nousua Kakkoseen, joka alkaa pelillä Peimaria vastaan. Ottelu on samalla myös opiskelijapeli, joten menoa ja meininkiä on luvassa niin kentällä kuin katsomossakin. Opiskelijapelistä lisätietoja löytyy täältä. Oman osansa opiskelijoiden huomiosta saavat varmasti Oskari Ohvo ja Elias Ahde, joiden opiskelukavereita odotetaankin saapuvan satapäin. Vastustajaa odottaneekin melkoinen painekattila, kun Pallo-Iirot lähtee metsästämään uutta voittoputkea.

Ennakossa Oskari Ohvo

Pelaajana pisteiden merkityksessä ei kauden aikana huomaa eroa.

- Ei sitä oikeastaan huomaa. Kyllä tällä kaudella varsinkin jokainen piste on ollut tärkeä. Ihan yhtä tärkeitä on tässä loppukaudella kuin alkukaudestakin.

Peimari on vahvistunut viime kohtaamisesta.

- Peimari on vahvistunut kyllä monella uudella pelaajalla. Hyvää tulosta tehnyt nyt viime peleissä. Siihen täytyy nyt valmistautua erityisesti ja luulen, että aika tiukka pelikin tulee perjantaina.

Luvassa on opiskelijapeli ja Ohvo toivookin sen näkyvän ja kuuluvan.

- Mä odotan varsinkin kovaa ääntä ja semmoista railakasta meininkiä. Mä olen kuullut vähän juttua, että siellä on jonkinnäköisiä chänttejä vähän kehitetty.

Vaikka katsomossa onkin normaalia enemmän tuttuja, yrittää laitapakki pitää oman pelinsä rentona.

- Kyllä se nostaa enemmän painetta, mutta koitetaan silti pitää suhteellisen rento meininki kentällä.

Ohvo antaa loppuun vielä pienen lupauksen ootteluun.

- Lupauksena on syöttöpiste vähintäänkin.

Pallo-Iirot - Peimari UTD 16.9. klo. 19 Buena Vista stadionilla

Opiskelijakortilla ilmainen sisäänpääsy!

Tilastot

6 - 0

Peimari UTD
(1-0)
47'MaaliHalminen Jami
55'MaaliAhde Elias
74'MaaliAhde Elias
75'MaaliSalonen Aaro
78'MaaliAhde Elias

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista